flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Уяви себе суддею - другий день відкритих дверей у Першому апеляційному адміністративному суді

15 листопада 2018, 09:18

З метою ознайомлення учнів Художньої школи Краматорської міської ради з системою судоустрою України та в рамках проведення конкурсу дитячого твору та малюнку на тему "Правосуддя", оголошеного Радою суддів України 13 листопада 2018 року в Першому апеляційному адміністративному суді проведено День відкритих дверей для другої групи учнів цього навчального закладу.

Юні художники та їх вчителі зустрілися з головою суду Ігорем Геращенком, керівником апарату Наталією Глібочану, суддями та працівниками суду.

Школярам проведено екскурсію приміщенням суду, де вони на власні очі побачили робочі будні суддів та відділів і підрозділів суду та мали змогу послухати невелику лекцію про основну місію, покладену на судові органи в Україні та поставити свої питання і отримати відповіді на них. Дуже зацікавила дітей розмова з головою суду. На його питання до хлопчиків і дівчат про вибір майбутньої професії більшість учнів заявили про бажання стати художниками, однак були і такі, хто зацікавився юридичним напрямком діяльності, зокрема, учениця школи - Анастасія, котру зацікавила розмова з приводу вибору суддівської професії. Вона поділилась своїми враженнями і розповіла, що ця екскурсія дуже її вразила та тільки підтвердила бажання обрати професію правника. Тож, голова суду побажав дівчинці гарного навчання у школі, а потім у вищому навчальному закладі.

Перший апеляційний адміністративний суд щиро дякує керівництву та викладацькому складу Художньої школи, а юним художникам бажає досягти небувалих здобутків у цьому прекрасному мистецтві.

Прес-служба суду.