flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представник Першого ААС взяла участь у загальнонаціональному професійному форумі прес-секретарів судів

01 листопада 2018, 13:00

29 жовтня 2018 року у Чернігівській області (с. Снов’янка) відбувся Перший загальнонаціональний професійний форум для прес-секретарів судів, організований Програмою USAID «Нове правосуддя», Канадсько-українським Проектом підтримки судової реформи та Вищою радою правосуддя.

Мета заходу − презентація та обговорення Звіту комунікаційної діяльності судів за перше півріччя 2018 року, а також міжнародного та національного досвіду використання сучасних комунікаційних стратегій з метою підвищення рівня довіри громадськості до суду.

Учасники форуму обговорили питання налагодження конструктивного діалогу між судами та ЗМІ, виходу судової влади за межі професійної аудиторії для ефективного інформування суспільства про досягнення судової реформи, поліпшення якості інформаційного наповнення веб-сайтів та сторінок судів у соціальних мережах для розвитку культури відкритості, гендерної чутливості, для ведення постійного діалогу з громадськістю.

Ключові питання для обговорення: ефективна робота прес-секретаря суду як основа позитивного сприйняття судової влади громадськістю, важливість комунікації для підвищення рівня громадської довіри до суду, роль прес-секретаря в комунікаційній діяльності суду, гендерна чутливість та уникнення мови ворожнечі.

 

Прес-служба суду.