flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Державне підприємство «Інформаційні судові системи» повідомляє про проведення підготовчих робіт для проведення комплексу технічних робіт з центральною базою даних АСДС

22 жовтня 2024, 12:26

Державне підприємство «Інформаційні судові системи», як адміністратор автоматизованої системи документообігу суду (далі - АСДС) повідомляє.
Внаслідок виникнення технічних труднощів при проведенні технічних робіт на центральній базі даних АСДС в період з 11.10.2024 по 15.10.2024 були затримки з обміном даними між локальними базами даних адміністративних судів та центральною базою даних АСДС. Відповідно були затримки з надсиланням інформації до Єдиного державного реєстру судових рішень, електронного кабінету, порталу судової влади України та інших інформаційних ресурсів. Нажаль, технічні роботи не були проведені в повному обсязі та наразі Підприємством проводяться підготовчі роботи для проведення комплексу технічних робіт з центральною базою даних АСДС в майбутньому. Про початок наступного етапу технічних робіт, Підприємство повідомить окремо.